Melatonin
Melatonin-hormon a fiatalok és az alvás
Melatonin - hormon a fiatalok és az alvás

Minden tabletta 3 mg / 5 mg melatonin, ami a felelős szerv természetes alvási ciklus. Ez a hormon a szervezet által termelt, és a saját, de a kor és a külső hatásokkal (sugárzás ..) munkája csökken.
Szívesen részleteket? Van érdeke?

Leírás és hatályát melatonin megtalálható itt. Ha bármilyen kérdése van, kérjük keressen meg. Ha érdekli ez a termék, csak akkor kell kitölteni a rendelést.
Álmatlanság
Álmatlanság = probléma
Melatonin Álmatlanság
Melatonin-hormon a fiatalok és az alvás

Melatonin - a hormon a fiatalok és az alvás

Melatonin - a hormon a fiatalok és az alvás

A melatonin egy erőteljes antioxidáns endogén típusú biztosítja a megfelelő alvás, serkenti az immunrendszert és csökkenti a mellrák kockázatát. A melatonin képződését gátolja a mesterséges világítás és késő éjszaka.

A melatonin hormon egyik endogén antioxidánsok, ami azt jelenti, hogy ellentétben az ismert antioxidánsok, mint a C-vitamin, E-és béta-karotin, akkor a szervezet nem kapja meg a diéta, de a forma maga - szürkület, szürkületkor - a kisagy a hormon szerotonin amely egyik forrása a jó hangulat és az általános jó közérzet.

A véleménye szerint a tudósok a melatonin erős antioxidáns hatású és jelentősen véd a szívbetegségek, a rák és a szem szürkehályog. Bizonyíték van semlegesíti a stressz hatásait, és támogatja az immunrendszert. Néhány rajongó még sürgette melatonin hormon fiatalok, mint a lassítja a természetes romlása szerveket okozott a szabad gyökök.

Hatások
A melatonin általánosan használt az álmatlanság kezelésére, amely indukált átmenetek időzónát. 320 ember vesz részt kettős-vak vizsgálatokban kapott 5 mg standard melatonin (Szerk.: Mi a melatonin is kínálnak ezen az oldalon), 5 mg melatonin elnyújtott hatású, 0,5 mg melatonint vagy placebo szabvány 4 egymást követő napon a légi közlekedésben. Pozitív eredményeket figyeltek meg a használata szokásos 5 mg melatonin, ez volt az az idő, hogy elalszik, az alvás minősége, a nappali fáradtság és álmosság.

15 gyermek krónikus alvászavarok melatoninnal kezelt adagban 2-10 mg lefekvéskor. A tanulmány szerzői megfigyelt az egészségügyi és szociális kezelés előnyeit, valamint javítja a gyermekek viselkedését.

Melatonin / Jelzések / Jet lag - az időeltolódás / Alvási ciklusokat / Álmatlanság / EU (EFSA) és melatonin


©2011-2024 hu-melatonin.zdravystyl.sk