Melatonin
Melatonin-hormon a fiatalok és az alvás
Melatonin - hormon a fiatalok és az alvás

Minden tabletta 3 mg / 5 mg melatonin, ami a felelős szerv természetes alvási ciklus. Ez a hormon a szervezet által termelt, és a saját, de a kor és a külső hatásokkal (sugárzás ..) munkája csökken.
Szívesen részleteket? Van érdeke?

Leírás és hatályát melatonin megtalálható itt. Ha bármilyen kérdése van, kérjük keressen meg. Ha érdekli ez a termék, csak akkor kell kitölteni a rendelést.
Álmatlanság
Álmatlanság = probléma
Melatonin Álmatlanság
Melatonin-hormon a fiatalok és az alvás

Jet lag - az időeltolódás

Jet lag - az időeltolódás
Jet lag - az időeltolódás

Azok, akik hosszú utat repülőgép - kitalálni, hogy mi lesz szó.

Az időeltolódás vagy jet lag egyszerűen egy probléma, nem a problémákat, hogy fordulhat elő, mert a késedelem a légi közlekedésben már. Nagyon enyhe formája tapasztalható valamennyi még időszámítás... ezért hozzuk meg néhány tippet, hogyan kell kezelni ezt a szörnyeteget:
 1. Tartsa a folyadékbevitelt a repülés közben
  A levegő síkokban nagyon száraz, ezért örülök, hogy öntözni test nemcsak belül, hanem kívül: formájában egy kis üveg Spray ágytakaró és a bőrt. Az alkohol egyértelműen nem mondja.
 2. Változás az idő
  Amint telepedett a gépen, állítsa be az órát, hogy az úticél időt. Ez, legalábbis úgy erők mindig gondolni az időeltolódás. Még a repülés ideje a napi ritmus úticél. Dospávanie érkezéskor csak súlyosbítja a helyzetet.
 3. Mozgás
  Természetesen jó lesz, ha az ülést, hogy gyökeret - nem számít, hogy milyen kényelmes, sőt majdnem emlékeztető ágyban. Állj fel, menj a ponaťahujte. Ha a hotel helyet fúrni: jó! Ügyeljen arra, hogy dolgozzanak ki ott - ez segít elaludni édesen.
 4. Legyen óvatos, hogy mit eszik
  Ez egyszerű, mint pite: ételek sokaságából áll a kenyér és a cukor akkor zaklincujú: kapsz fáradt. Evés protein serkenti a szervezetet. Miután megérkezett az első napon Serkentette biztosan leszúrja koffein - de nem túlzásba vinni. Nos, nyilván zsíros ételeket teljesen kába ... így azok mértékkel.
 5. Kényelmes ruházat
  Bizonyára ez jobb a kényelmes és laza ruházatot, különösen akkor, ha jön a végső rendeltetési ráno.Tiež nem szabad megfeledkezni a nedves törlőkendők gyengéd arclemosó, párna, vagy kedves hölgy, ne felejtsük el a maszkot. Ez nagyon egyszerű: minél több jól érzi magát, akkor oddýchnutejší csapat érkezéskor.
 6. Leküzdeni időzónák melatonin
  Ez az organizmus természetes hormon csökkenti a jet lag szindróma járatokhoz áthaladó öt vagy több időzónát beállításával alvási ciklus, így a testünk gyorsan alkalmazkodik a változásokhoz

Melatonin / Jelzések / Jet lag - az időeltolódás / Alvási ciklusokat / Álmatlanság / EU (EFSA) és melatonin


©2011-2024 hu-melatonin.zdravystyl.sk