Melatonin
Melatonin-hormon a fiatalok és az alvás
Melatonin - hormon a fiatalok és az alvás

Minden tabletta 3 mg / 5 mg melatonin, ami a felelős szerv természetes alvási ciklus. Ez a hormon a szervezet által termelt, és a saját, de a kor és a külső hatásokkal (sugárzás ..) munkája csökken.
Szívesen részleteket? Van érdeke?

Leírás és hatályát melatonin megtalálható itt. Ha bármilyen kérdése van, kérjük keressen meg. Ha érdekli ez a termék, csak akkor kell kitölteni a rendelést.
Álmatlanság
Álmatlanság = probléma
Melatonin Álmatlanság
Melatonin-hormon a fiatalok és az alvás

EU és a melatonin

Az Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA = European Food Safety Authority) hivatalosan is megerősítette, hogy a melatonin hatásos az alvászavar, és annak használata biztonságos. Eredeti hír megtalálható itt. Teljes tanulmány PDF itt található. A melatonin is jóváhagyták így. Megjelent 2011/06/30 egészségre vonatkozó állítás, amely lehetővé teszi ezek hivatalos állítások:

1. A melatonin hozzájárul ahhoz, hogy oldódjon a szubjektív érzéseit fáradtság okozta időeltolódás
Ez az érv csak akkor alkalmazható a növény, amely legalább 0,5 mg melatonin egy adag. Annak érdekében, hogy az az érv, a fogyasztót tájékoztatni kell, hogy a kedvező hatás a minimális adag 0,5 mg elfogyasztásra röviddel lefekvés előtt az első nap az utazás után néhány nappal azután, hogy a célállomásra érkezéskor.

2. A melatonin segít lerövidíteni a szükséges időt, hogy aludni
Ez az érv csak akkor használható készítményekben, amely 1 mg melatonint egyetlen dózisban. Annak érdekében, hogy az az érv, a fogyasztót tájékoztatni kell, hogy a kedvező hatás fogyasztásával 1 mg melatonin lefekvés előtt.


Egy másik hivatalos tanulmány 2010/02/25 kutattuk a melatonin az alvás minőségét, és a hatása a melatonin ciklusok hatása jet lag. Az ő eredeti itt tekinthető, teljes tanulmány PDF formátumban találsz itt.

Melatonin / Jelzések / Jet lag - az időeltolódás / Alvási ciklusokat / Álmatlanság / EU (EFSA) és melatonin


©2011-2024 hu-melatonin.zdravystyl.sk