Melatonin
Melatonin-hormon a fiatalok és az alvás
Melatonin - hormon a fiatalok és az alvás

Minden tabletta 3 mg / 5 mg melatonin, ami a felelős szerv természetes alvási ciklus. Ez a hormon a szervezet által termelt, és a saját, de a kor és a külső hatásokkal (sugárzás ..) munkája csökken.
Szívesen részleteket? Van érdeke?

Leírás és hatályát melatonin megtalálható itt. Ha bármilyen kérdése van, kérjük keressen meg. Ha érdekli ez a termék, csak akkor kell kitölteni a rendelést.
Álmatlanság
Álmatlanság = probléma
Melatonin Álmatlanság
Melatonin-hormon a fiatalok és az alvás

Alvási ciklusokat

Alvási ciklusokat alatt egy teljes értékű 8 órás alvás
Alvási ciklusokat alatt egy teljes értékű 8 órás alvás
Alvási ciklusokat
Alvási ciklusokat alatt egy teljes értékű 8 órás alvás


Alvás közben nyilvánul csökkent reaktivitás a külső ingerekre váltakozó fázisaiban alvás. A többség a felnőtt lakosság alszik 7-8 órát naponta, és függ a beteg korától, illetve személy egészségi. A normál tartomány tekinthető körülbelül alvás 4-11 óráig.

Ébresztő (Wake) egy előkészítő fázis, fázis az alvás. A szervezet felszabadul, és a csukott szemhéjak várhatóan aludni. Ez egy fontos fázis, ami befolyásolhatja az alvás minőségét. Általában alvás közben, éber több ütemben, amikor egy pillanatra felébred és elalszik újra. Ebben a szakaszban a jelen jegyzék.

REM egy angol mozaikszó, amely fordított a gyors szemmozgás (Rapid Eye Movements). Ez egy ismert jellemzője villódzó szemmozgás ebben a fázisban. Ezen kívül jelentős csökkenése izomtónus, rossz hőszabályozás, szabálytalan szívműködést és a légzést. REM szakasz tart körülbelül egy óra és körülbelül alvás közben ismétlődő 3-4 alkalommal, és képviseli 20-25% -a a teljes alvás. Paradox módon emlékeztet ébredés ebben a fázisban a legnagyobb álmok. Fontos, hogy a kialakulását eljárási memória (beszerzés eljárások) térbeli memóriát, és végül a tisztítás memória (kiválasztás ingerek a nap folyamán fontos)

NREM alvás jellemzi a fokozott izomtónus (néha az akaratlan mozgások), a szem nyugalmi, álmodik ritka és gyenge. NREM alvás van osztva 4 fázisra:

  1. NREM 1 - Kezdetben az alvás, lassú szemmozgás, részleges tudat (néha hallucinációk), izomrángás végtagokon (néha nyugtalan láb szindróma). Ez egy fázisa könnyű alvás.
  2. NREM 2 - csökkenti az izomfeszültséget, eszméletvesztés. Ez a fázis venni úgy is, mint egy könnyű alvás és képviseli 40-45% -a a teljes hossza az alvás.
  3. NREM 3 - bevezetés a mély alvás (pl. SWS), ez valóban előszoba következő subphase. Néha előfordul izzadás, somnambulismus, rémálom, beszéd alvás.
  4. NREM 4 - mély alvás, nehéz ébredés. Van egy konszolidációja memória az adatok és események (pl. Deklaratív memória).
- egy szakasza a NREM és a REM együttesen egyetlen alvási ciklust, amely úgy az ember, körülbelül 70-100 perc

Az agy egy alvó ember meg tudja különböztetni, hogy fontos a hallási ingerek, mint a címzés saját nevét egy semleges kifejezést nem reagál. Általában a alvás igaz, hogy közben csökkenti a vérnyomást, légzésszámot és a pulzusszámot. Alpha hullámok frekvenciájának 8-12 Hz kíséretében pihentető állapot éberség, álmosság és gyakoriságának növelése lassítja és vezet aludni. Csak szintek alfa gyakran használják tanítás példa. Idegen nyelven - ez az idő között ébrenlét és az alvás, amikor az agy készen áll a szívó tudás.

Az elején az alvó zajlik az alfa szint (azaz körülbelül 5% -a alvás ideje). Lassú szemmozgás alvás mély non-REM azon szakasza szintje Theta és Delta.
REM - szabálytalan szívverés, gyors szemmozgás aktiválni gondolati folyamatok, az agyi funkciók hasonlóan a nap, azzal a különbséggel, hogy nem befolyásolja a külső ingerek, az akarat és a döntéshozatal. Ebben a szakaszban a legkoncentráltabb álmok. 2000-ben az izraeli orvosok megállapították, hogy a REM fázis a korai órákban, van egy nagy része szív- összeomlása. Egy egészséges ember által veszteséges REM alvás van egy rebound, azaz a következő napon több REM-alvás, mint rendesen. Primaer depresszió elnyomására REM alvás vezet jobb hangulatban. Katalógusa Alvászavar rontja az életminőséget és az egészség több okból is. A sötét és az alvási hormon termelődik melatonin nevű hormon a fiatalok. Ennek hiánya okozza bizonyos rákbetegségek. Ő létrehozása szükségünk van sötétség, például amikor közel az alvó férfit ragyog, munkája leáll akár két órán keresztül.

Melatonin / Jelzések / Jet lag - az időeltolódás / Alvási ciklusokat / Álmatlanság / EU (EFSA) és melatonin


©2011-2024 hu-melatonin.zdravystyl.sk